De Natte Kater biedt een 24/7 calamiteiten dienst bij waterschade met marktconforme tarieven. Indien de waterschade acuut, onvoorzienbaar, en niet te voorkomen was, is de kans groot dat de uit te voeren werkzaamheden compleet vergoed worden door jouw verzekeraar (exclusief het mogelijke eigen risico bedrag uiteraard).

TARIEVEN CALAMITEITENREINIGING

Voor de schoonmaak na waterschade hanteren wij vaste uurtarieven en prijzen voor het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, specialistische reinigingsproducten, en machines (drogers, blowers, pompen, waterzuigers etc.). De eindprijs is afhankelijk van het totale gewerkte aantal manuren, gebruikte materialen / middelen, en ingezette machines. Wij geven van tevoren altijd telefonisch of per mail een prijsindicatie, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Alle binnenkomende opdrachten worden onderverdeeld in een van de door ons opgestelde 3 waterschadecategorieën met bijbehorende prijslijsten. Prijzen voor de schoonmaak na waterschade starten vanaf €1.100,00 en lopen vervolgens op afhankelijk van het type opdracht en de daarbij behorende specifieke factoren. Wij werken altijd met all-in prijzen waarbij de kosten voor transport, persoonlijke beschermingsmiddelen, chemicaliën, schoonmaakmaterialen etc. zijn inbegrepen, indien er extra kosten bijkomen voor een speciale behandeling dan overleggen wij dit eerst met de klant.

Voor de meeste opdrachten worden de reinigingskosten volledig vergoed door de verzekering, bijv. via de inboedel of opstalverzekering; de VvE; of door de woningbouwWanneer het om een spoedgeval gaat en het niet duidelijk is wie de kosten voor de reiniging zal vergoeden, wordt de rekening vaak door de VvE betaald. Nadat de rust weer is wedergekeerd wordt er tijdens een later stadium bekeken of deze kosten elders kunnen worden gedeclareerd.

Voor een prijsopgave kan er contact met ons opgenomen worden per mail of telefoon.

TARIEVEN OVERIGE WERKZAAMHEDEN

Heeft u (waterschade gerelateerde) werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zoals het verwijderen van schimmel of desinfecteren van ruimtes, dan kunt u hiervoor een offerte bij ons aanvragen via info@nattekater.nl.

VOORRIJKOSTEN & BETALINGEN

* Wij rekenen een reistijd vergoeding van €40,00 per manuur (heen en terug) excl. btw.

* Alle bovengenoemde tarieven zijn toepasbaar voor reguliere werktijden van ma t/m vr van 08:00 tot 18:00. Buiten deze tijden, in het weekend, en op feestdagen zijn er toeslagen van toepassing op de arbeid- en transportkosten.

* Er kan zowel contant als per pin betaald worden. Betaling moet, tenzij anders afgesproken, vooraf of direct op locatie na afronding van de werkzaamheden plaatsvinden. Betalen op rekening is niet mogelijk voor particuliere klanten, voor zakelijke klanten is dit enkel mogelijk als zij aan een aantal factoren voldoen.

OVERIGE VRAGEN

Mocht er iets niet duidelijk zijn over onze tarieven of werkwijze, of heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via 085 060 8857 of mail ons direct via info@nattekater.nl. Wij zijn 24/7 bereikbaar.