Overstroming- en waterschade kan in een oogwenk gebeuren, en de gevolgen zijn vaak allerminst plezant te noemen. Waterschade kan door een variëteit aan factoren veroorzaakt worden zoals:

  • Natuurrampen
  • Bevroren leidingen
  • Riool overstromingen
  • Lekkages aan leidingen

Bij overstroming- en waterschade is het belangrijk om zo snel mogelijk in actie te komen wanneer dit binnenshuis gebeurt. Dit zal de woning behoeden van verdere schade en dure reparaties.

Direct hulp nodig bij waterschade? Bel ons op 085 060 8857 | 24/7 Landelijke dekking

Wat moet ik doen tijdens een overstroming of waterlekkage bij mij thuis?

Wanneer er een lekkage of overstroming plaatsvindt, zijn er een variëteit aan acties die je kan ondernemen om de waterschade tot een minimum te beperken zoals:

– De Natte Kater zo snel mogelijk inschakelen.

– De hoofdleiding dichtdraaien om de verdere instroom van water te stoppen.

– Waterleiding aftappen door kranen aan te zetten en een overstroming te voorkomen.

– Alle elektrische apparaten uit het stopcontact trekken en de hoofdschakelaar uitzetten.

– Alle papieren en stoffen materialen in het getroffen gebied te verwijderen.

– Zoveel mogelijk overtollig water op te dweilen in het getroffen gebied.

– Indien mogelijk, verplaats dan de meubels of plaats iets dat waterdicht is onder de poten van de meubels om schade te voorkomen.

Door proactief te handelen kan er vaak al flink wat overstromingsschade en waterschade worden voorkomen voordat de Natte Kater arriveert.

24/7 Calamiteitenschoonmaak bij waterschade

Waterschade in een oude graanloods.

Wat kan ik verwachten wanneer ik de Natte Kater bel?

Wanneer je de Natte Kater inschakelt voor wateroverlast of waterschade, dan kan je er zeker van zijn dat je ontspannen achterover kan leunen en wij alles correct en efficiënt afhandelen. Wij hebben een 24/7 calamiteiten dienst die altijd paraat staat om in actie te komen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met zorg en nauwkeurigheid, met zeer snelle responstijden. Bij de Natte Kater weet je dat je altijd in goede handen bent.

LEES OOK: CATEGORIEËN VAN WATER EN WATERSCHADE

Waterschade in je woning of bedrijf? Bel dan de Natte Kater. Wij zijn 24/7 inzetbaar en voeren werkzaamheden uit voor families, als woningbouwvereniging en andere partijen. Wij staan klaar om te helpen, wacht dus geen moment langer. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, of mail / bel ons direct via info@nattekater.nl of 085 060 8857.

(Like ons op Facebook en deel s.v.p. dit artikel via social media zodat je anderen hiermee kunt helpen.)

Over de Natte Kater

De Natte Kater is onderdeel van de Frisse Kater, opgericht in september 2014, gevestigd te Amsterdam. Doordat wij na verloop van tijd bij de Frisse Kater veel calamiteitenreinigingsopdrachten binnenkregen gerelateerd aan water en stormschade hebben wij besloten ons hier verder in te specialiseren met als gevolg de geboorte van de Natte Kater. De Natte Kater is gespecialiseerd in calamiteitenreiniging bij waterschade en het ontvochtigen / drogen van ruimtes. Wij opereren landelijk en zijn 24/7, 365